Tiistaina suuntasimme pikkuperheinemme työpaikalleni Mumediin syömään kolmen ruokalajin illallisen. Söimme todellakin hyvin, maistellen eri lautasia menulta. Alkuun pyysimme tostaditas chulas guacamolella ja katkaraputacoja. Pääruuaksi itse valitsin hampurilaisen ja Alan lihakäristystä kera paprikan. Jälkiruuaksi jo pitkään olen halunnut maistaa paikan ihanan näköistä passiohedelmämoussea ja voin kertoa, että maku oli jopa parempi kuin miltä näyttää. Sopivan kirpeä, hiukan makea. Töissä ollessani katselen vesi kielellä ohi kiitäviä lautasia. Tällä kertaa sain maistella yllin kyllin ja lopuksi lähtö kotiin täysin vatsoin.
sunnuntai 2. huhtikuuta 2017
Synttärilounas.
Täytinpä viikko sitten kaksikymmentäkolme vuotta. Taas yksi vuosi vierähtänyt elämästä, mutta paljon on mahtunut tähän vuoteen. Pikkainen syntyi, valmistuin, muutimme Meksikoon… Muutama vuosi sitten en olisi osannut edes kuvitella missä, miten ja kenen kanssa juhlisin vuosia. Mutta en todellakaan valita seurasta.
Sunnuntaina 26. maaliskuuta heräsin normaalisti töihin. Söin aamupalan pikkaisen, Alanin ja hänen perheensä kanssa. Syötiin edellisen illan leivonnan tuotoksia, porkkanakakkua ja nautimme sen kahvin kera. Töihin vein toisen kakun maistiaisiksi. Siellä minua odotti yllätyksenä kermakakku kera mañanitojen, meksikolainen perinteinen synttärilaulu. Sain kortin ja lahjaksi lahjakortin ravintolaan missä työskentelen. Illalla kotona minua oli vastassa hymytyttö sekä herkkuruokani lautasella, molekanaa. Sopivan rauhallinen synttäripäivä.
Tiistaina suuntasimme pikkuperheinemme työpaikalleni Mumediin syömään kolmen ruokalajin illallisen. Söimme todellakin hyvin, maistellen eri lautasia menulta. Alkuun pyysimme tostaditas chulas guacamolella ja katkaraputacoja. Pääruuaksi itse valitsin hampurilaisen ja Alan lihakäristystä kera paprikan. Jälkiruuaksi jo pitkään olen halunnut maistaa paikan ihanan näköistä passiohedelmämoussea ja voin kertoa, että maku oli jopa parempi kuin miltä näyttää. Sopivan kirpeä, hiukan makea. Töissä ollessani katselen vesi kielellä ohi kiitäviä lautasia. Tällä kertaa sain maistella yllin kyllin ja lopuksi lähtö kotiin täysin vatsoin.
Kyseinen ravintola/kahvila on vanha vakkarimestamme. Usein olemme siellä käyneet kahvilla. Sääli on, että ennen siellä työskentelyä ei ole tullut maistettua muuta kuin paikan kahveja ja teitä sekä jälkiruokia. Ruokapuoli on jäänyt itseltäni täysin pimentoon. Nyt pikkuhiljaa koko paikan herkut avautuvat minulle. Paikka sijaitsee aivan Mexico Cityn historiallisen keskustan pääkadun varrella. Jos Meksikoon eksytte käykää ihmeessä testaamassa.
Kiitos kaikille synttäreistä, oli ihanaa!
Tiistaina suuntasimme pikkuperheinemme työpaikalleni Mumediin syömään kolmen ruokalajin illallisen. Söimme todellakin hyvin, maistellen eri lautasia menulta. Alkuun pyysimme tostaditas chulas guacamolella ja katkaraputacoja. Pääruuaksi itse valitsin hampurilaisen ja Alan lihakäristystä kera paprikan. Jälkiruuaksi jo pitkään olen halunnut maistaa paikan ihanan näköistä passiohedelmämoussea ja voin kertoa, että maku oli jopa parempi kuin miltä näyttää. Sopivan kirpeä, hiukan makea. Töissä ollessani katselen vesi kielellä ohi kiitäviä lautasia. Tällä kertaa sain maistella yllin kyllin ja lopuksi lähtö kotiin täysin vatsoin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti